Drukwerkoffice.nl is de online drukwerkpartner bij uitstek wanneer het gaat om een snelle en betrouwbare levering van kwaliteitsdrukwerk, spandoeken en presentatiematerialen tegen een hele aantrekkelijke en uiterst concurrerende prijs. Zowel voor bedrijven als particulieren.

We maken optimaal gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van digitale- en offsetdruk en trachten onze klanten alle mogelijke service te bieden bij het plaatsen van een bestelling. Via 5 eenvoudige stappen doorloopt u de procedure, van productselectie, het uploaden van uw eigen grafische bestanden tot een definitieve bestelling. Drukwerkoffice.nl biedt geruime keus in oplagen, formaten, afwerking en papiersoorten. U bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor in Oldenzaal.

Drukwerkoffice.nl doet wat het belooft!

Alle benodigde technische specificaties kunnen via duidelijke menu’s worden aangegeven. Komt u er niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zodra u tevreden bent over de gemaakte keuzes is een simpele druk op de knop voldoende om de opdracht te verzenden. Binnen de snelst mogelijke termijn wordt de order bezorgd op het door u gewenste afleveradres.

Adres:

Hinmanweg 9s,

7575 BE Oldenzaal   


Vragen?
info@drukwerkoffice.nl
0541 79 50 26
 

Bankgevens:
Bank: ABN-AMRO  
IBAN-Nummer: NL13ABNA0490049273
 


KVK & BTW nummer:
KVK: 52808149
BTW: 850606421B01

 

Algemeen emailadres:                   
info@drukwerkoffice.nl                   
Aanleveren bestanden:               
bestanden@drukwerkoffice.nl          


Helpdesk
Onze helpdesk is tijdens kantooruren beschikbaar om u te helpen met vragen over uw drukwerk of het bedenken van oplossingen om uw drukwerk zo voordelig en goed mogelijk te produceren.